Salon Linhardt​

Børneklip har aldrig været nemmere

En stressfri børneklipning

Leder du efter en stressfri måde at få klippet dit barns hår på?

Så kom ned til Salon Linhardt, hvor vi har skabt et sjovt og velkommende miljø, hvor dit barn kan føle sig tryg.

Jeg forstår,  at det kan være en skræmmende oplevelse for børn at blive klippet. Derfor har jeg gået udover det sædvanlige for at skabe en indbydende og afslappende atmosfære, der er perfekt til de små.​

Jeg har desuden erfaring med børn i alle aldre, og jeg bruger blide teknikker for at sikre, at hvert børneklip er en positiv oplevelse.

Med min placering i Harndrup har du desuden nem adgang til os fra både Brenderup og Morud – vi er nemlig kun en kort køretur derfra.  Jeg tilbyder desuden også både herreklip & dameklip.

En frisure til enhver smag

Her hos Salon Linhardt tilbyder jeg en lang række børnefrisurer, lige fra de klassiske til de mere moderne, og med mine overkommelige priser har det aldrig været nemmere at give dit barn en god hårklipning.

Her mener jeg, at alle børn fortjener at føle sig godt tilpas i deres egen krop, og jeg lytter derfor til både dine og dit barns præferencer, så vi sammen kan skabe et look, som alle er glade for.

Med vores mange års erfaring og gode ekspertise kan du føle dig sikker på en børneklipning af bedste kvalitet, uanset om det skulle være en drengeklipning eller pigeklipning. Jeg klarer nemlig med glæde begge.

Book din tid til børneklip allerede i dag

Så hvad venter du på?

Kontakt mig allerede i dag og book en tid til børneklip. Og måske også en tid til mor eller far, når I nu alligevel er dernede?

Så kom og nyd godt af min ekspertise, hyggelige atmosfære og gode selskab.

Jeg glæder mig til at se jer. 

​Jeg tilbyder også børnefarve, sætning med voks, krøller med glattejern eller fletninger derfor prisen er lidt højre da jeg tager mig tiden til dem. Børnene modtager selvfølgelig en slikkepind efter klipningen. 

Åbningstider

Mandag - tirsdag lukket
​Onsdag - Torsdag 09:00 - 15:30
Fredag - 09:00 - 18:00
Lørdag - 09:00 - 13:00

Jeg har lukket hver anden lørdag​

Frisørtider udenfor åbningstiden kan aftales ved henvendelse på tlf.

Kontaktoplysninger

Salon Linhardt

Rugårdsvej 53, 5463 Harndrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 70 68 19

E-mail: kontakt@salonlinhardt.dk

Certifikater

​Color Technician Seminar

Svendebrev i Frisørfaget